Hus og have

Husbyggeri

Det danske arkitekt- og byggefirma ide-huse har specialiseret sig i at designe og bygge huse til de danske familier over hele Danmark. Siden 1975 har firmaet arkitekttegnet og bygget flere hundrede huse over det ganske land, og projekterne tæller alt lige fra Typehuse, til villaer, sommerhuse samt etagebygninger.

Det er blevet langt mere almindeligt, at man i dag får bygget et hus helt fra bunden, end hvad det var tidligere. Den stigende popularitet kan skyldes mange ting, men en ting er sikkert, når man skal have arkitekttegnet og bygget et hus helt fra bunden, er det altafgørende, at man har et professionelt og kompetent byggefirma med sig, så man får den aller bedste oplevelse fra start til slut.

Der findes et hav af forskellige Hustyper, og de mange Hustyper betyder også, at det måske kan være svært at vælge blandt de mange Typer af huse. Skal det være en flot funkisvilla, som særligt vandt sit indtog i 1940’erne og 1950’erne, hvor man har de skarpe og definerede linjer, der udgør hele det minimalistiske udtryk, som netop funkishusene har. Eller måske man hælder mere til, at man selv træffer beslutningen helt fra bunden, omkring hvordan ens hus skal se ud, og derfor vælger et arkitekttegnet hus. Uanset hvilken type man hælder mest til, så er tillid og professionalisme altafgørende, og når man indgår et samarbejde med ide-huse, lægger de særligt vægt på netop tillid og professionalisme. Det betyder blandt andet, at de aftaler der laves mellem kunden og ide-huse naturligvis overholdes, så kunden kan have ro i maven, når det nye husprojekt skal blive til virkelighed.

Vil man se nærmere på, hvad ide-huse kan tilbyde, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside, som hedder www.ide-huse.dk Her kan man læse meget mere om de forskellige typer af huse, ligesom man også kan se billeder.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close