Ukategoriseret

By eller bjerge

Når man skal ud og rejse så er der flere ting, der skal planlægges og findes ud af. Det første er selvfølgelig at finde ud af, hvor man skal hen. Det må, trods alt, være det altafgørende, når først beslutningen om at rejse, samt økonomien til at rejse er der.

Nogen vil måske foretrække en ganske aktiv ferie, det være sig en tur til Lanzarote eller en tur i bjergene, hvor man kan trekke. Ja måske endda klatre i bjerge, men det kræver naturligvis, at man har prøvet det før, eller at man har en guide med sig.

Andre vil måske hellere etage på storbyferie. Den del tilhører jeg. Selvom jeg elsker at bevæge mig og bruge kroppen, så ville jeg foretrække en storbyferie eller en charterferie. Okay, måske Lanzarote kunne være fedt at prøve, hvor man kunne tage på træningsferie en hel uge, også bare for at prøve noget helt andet, end hvad man er vant til. Både når det handler om træning såvel om typen af ferien.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close