Hus og have

Storbyen eller en tur ud i skoven?

Når man gerne vil have en dag til at gå med noget underholdende, er der mange ting og foretage sig, alt efter hvor man befinder sig. Jo længere udenfor “civilisationen” man er, jo færre muligheder har man hvad angår butikker, klubber, caféer, spisesteder og så videre. Så det kan også godt være, at man har brug for at være lidt mere kreativ, når det kommer til at slå tid ihjel. Til gengæld burde man også have adgang til mere natur, og er det alligevel mere og af ens boldgade, er der jo heller ingen klager at komme efter.

Ude i naturen kan man også lave mange spændende ting, som kan gøre en klogere på at overleve i naturen, generel viden omkring blomsterne, træerne, buskene, jorden og dyrene som omringer en dagligt. Der er i hvert fald en masse spændende ting og tage fat på, om man så er til storbyen eller skoven og naturen. Find en guide til begge steder her online, hvis man får brug for det.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close