Hus og have

Få besøg derhjemme af gardinbussen


Er du i fuld gang med at indrette dit nye hjem, og er turen nu kommet til vinduerne, hvor der skal nye gardiner eller en anden form for solafskærmning op og hænge? Eller har dine nuværende gardiner helt bestemt set bedre tider og fremstår knapt så flotte, men falmede, kedelige og slidte? Så er det måske nu, at du skal booke en aftale med gardinbussen. Hvis du ikke har hørt om dette fantastiske koncept før, så er det måske nu, at du skal stifte bekendtskab med det, for det er ganske enkelt fremragende. Det er ingen hemmelighed, at der kan være utroligt langt mellem deciderede gardinforretninger i mange selv større byer i dag. Det gør det svært for mange at få fingrene i nogle nye gardiner, når der er brug for det. Hvis du hører til en af de mange, som bare ikke orker at skulle køre langt for at få fat i nye gardiner eller en anden form for solafskærmning, så skulle du prøve at gøre brug af den unikke ordning. Det eneste, som du skal gøre, er at gå en tur online og finde frem til Dingardinmand og hans gardinbus. Manden bag Gardinbussen er Dan Jørgensen. Her kan du udfylde en online formular, og han vil så sørge for at kontakte dig vedr. en aftale. Du kan også vælge at ringe til ham eller at sende ham en e-mail, det er helt og aldeles op til dig. Alle kontaktoplysningerne forefindes på hjemmesiden. Det er en stor beslutning, der skal træffes, når du skal vælge, hvilke gardiner der fremover skal hænge i dit hjem. Det er derfor vigtigt, at du føler, at du får nogle, der passer 100 % ind i din boligindretning, så du føler dig hjemme i dine egne omgivelser. Der er ingen tvivl om, at når beslutningen bliver truffet netop dér, hvor gardinerne skal fungere, både æstetisk, praktisk og funktionelt, så er chancerne for, at du får et fantastisk resultat så meget større, end hvis det sker ude i en butik i byen. Absolut anbefalelsesværdigt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close