Ukategoriseret

Køber du for mange ting


Tilhører du den gruppe af personer, der elsker at købe og købe, og som generelt bare køber og forbruger alt for meget. Så burde du begynde at forholde dig lidt mere kritisk i forhold til dine indkøb. I disse klimatider er der fokus på menneskers forbrug, og det med rette for vi har allerede i august måned i år forbrugt klodens ressourcer, og det er en skræmmende tanke, som vi aktivt bliver nødt til at forholde os til. Vi kan umuligt fortsætte ned af det spor, at vi bare køber og køber, uden at tænke på hvilke konsekvenser, det har for kloden og for de kommende generationer.

Gør dit bedste

Som med alt muligt andet her i livet, må vi til enhver tid gøre det bedste vi kan i alle de sammenhænge vi indgår i. Det gælder især også vores forbrugsmønstre, som for mange er alt for belastende i forhold til klimaet og miljøet. Så gennemgå dine forbrugsmønstre og skær ned.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close