Hus og have

Forny dit køkken uden at bruge en formue

Er du træt af dit køkken – men alligevel ikke helt klar til den store renovering? Et nyt køkken behøver ikke betyde kæmpe byggeprojekt og mange tusinde kroner – nye farver kan gøre en stor forskel. Mange af os har overtaget køkkener i forbindelse med fx en flytning, som vi måske ikke er helt tilfredse med. Køkkenet fejler som sådan ikke noget, men passer måske ikke lige til den stil, som vi ønsker i resten af boligen. Her kan maling af køkkenlåger være en god måde at forlænge køkkenets levetid på.

Uden at købe nye låger eller andre større investeringer, kan du med nye farver kan give et køkken et nyt og frisk udseende. Et nyt farvevalg til bagvæggen, renovering af eksisterende køkkenlåger, nyt gulv, nye håndtag og et par andre små detaljer kan gøre hele forskellen.

Læs mere her

Er du på udkig efter en billig maler og ikke mindst et professionelt malerfirma i Hjørring og omegn, så er Malerfirma Kaj Vejby & Søn den perfekte løsning. Sprøjtemaling i høj kvalitet. Her sættes netop en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten selv om de leverer services til fornuftige priser. De gør udelukkende brug af professionelle mærker, og sørger for at levere det perfekte slutresultat gang på gang. Malerfirmaet Kaj Vejby & Søn er garant for god kvalitet og er bl.a.:

? Medlemmer af Håndværkernes Ankenævn

? Medlemmer af Danske Malermestres Garantiordning

Så er du på udkig efter en erfaren sprøjtemaler, der gør brug af professionel maling, til sprøjtemaling af køkkenlåger, så er Malerfirma Kaj Vejby og Søn det helt rette sted at få løst din opgave. De råder over eget værksted, hvor udfører en lang række special-opgaver som for eksempel maling af køkkenlåger.

Opgaverne kan variere både, hvad angår lakering, sprøjtning og øvrige maler-, bygnings- og renoverings-opgaver, og derfor kan såvel tidsforbrug, nødvendige kompetencer, areal og ikke mindst materialeforbrug variere fra gang til gang ? derfor giver de hver gang en vurdering af opgaven således, at i sammen kan finde den perfekte løsning og ikke mindst finde en fornuftig pris. Og de udfører opgaver i både Hjørring og omegn samt hele Nordjylland.

Vis mere

Relaterede nyheder

Close
Close