Hus og have

Forny dit køkken uden at bruge en formue

Få et nyt gammelt køkken

Mange mennesker investerer i disse tider mange penge i at skifte deres køkkener ud. Det er som oftest fordi, man gerne vil have et nyt udtryk, der giver huset et mere moderne præg. Måske er det de gamle trælåger, der skal males hvide eller lågerne i bryggerset, der skal have en opgradering. Uanset hvad så kan hjælpen hentes ved Kaj Vejby & Søn, der har stor erfaring med sprøjtemaling af køkkenlåger. Læs mere her.

Få professionel hjælp

Det er ikke så nemt at male sine låger selv, som man måske skulle tro. Maler man med pensel, så trækker det streger og maler man med rulle, så ser man rullesporene. Den bedste løsning er at sprøjtemale, og det skal der gerne professionelle til. Maling af køkkenlåger er en nem og billig løsning i forhold til at udskifte køkkenet, bryggerset eller lågerne på badeværelset. Kaj Vejby & Søn renser, sliber, spartler, grunder og sprøjtemaler alle typer låger. Med mere end 50 års erfaring er lågerne i sikre hænder. Er man derfor bosiddende i Aalborg, Hjørring og resten af Nordjylland, så er der mulighed for at få en billig opgradering af køkkenet.

Stor ekspertise

Kaj Vejby & Søn er et malerfirma, der siden 1964 har hjulpet med at male hos andre. Der ligger altså mere end 50 års erfaring bag, når firmaet siger, at de udfører kvalitetsarbejde. De går så meget op i godt sprøjtearbejde, at de har indrettet et sprøjteværksted, hvor de maler kirkebænke, facadebeklædninger, døre og andet. Indenfor malerfaget dækker de det meste.

Selvgjort er ikke altid velgjort

Måske vil man gerne spare penge og gøre tingene selv, men hvis ikke man brænder bare en lille smule for det, bliver produktet ofte af ringe kvalitet. Derfor kan det godt betale sig at få hjælp udefra, når det gælder håndværk. I stedet kan den sparede tid bruges på det og dem, man holder af. Det kan være en tur på golfbanen, mens malerfirmaet forskønner huset. Eller med børnene i skoven. Mangen et godt forhold er røget, når et par begynder at renovere gamle huse. Udover ikke at komme i mål, så kan en ny familie let komme i konflikt, når valgene skal stå mellem malerarbejdet eller tid med børnene. Kaj Vejby & Søn gør det nemt i stedet for svært.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close