Ukategoriseret

Når man nogen gange savner hjemme

Selvom det kan være noget så fascinerede at tage på restaurant i udlandet og blive forkælet med alskens forskellige former for lokale specialiteter. Så kan det også nogen gange blive så anderledes, at man har lidt svært ved at vide, hvad man skal synes om det. Måske er det ikke lige mad, man er vant til at spise. Hvorfor det faktisk også kan blive helt grænseoverskridende for en at spise det.

Bare noget af det man kender

I sådanne tilfælde kan man nogen gange komme helt til at savne det mad, man kender hjemmefra. For hvis man hele tiden skal spise mad, som udfordrer en eller sætter krav til hvor vovet man er. Så kan det godt gå hen og blive lidt tungt i længden. Og så vil man måske bare gerne hjem til noget, som man kender. Så kan det lige pludselig føles ganske fantastisk at spise en helt almindelig leverpostejmad med ristede løb og remoulade til som et eksempel.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close