Ukategoriseret

Mini graver til erhverv og privat

Så gik min maskine lige død, rigtig irriterende, den frøs fast, og måtte slukkes med en kold tyrker. Så forsøger lige igen, med at skrive, at man kan bruge en minigraver både i det private og i den erhvervsmæssige og industrielle område. Jeg tror nu ikke at en almindelig husejer ligefrem har en minigraver stående, med mindre at haven er med en slots lignende park. tænker det mere er entreprenør virksomhederne, der har disse stående som man så kan leje, hvis man lige står og har brug for en minigraver eller anden maskine. Min svigersøn kunne nok godt bruge en sådan en, for han elsker at lave nybyggerier, spørg bare hans kone og børn.

Så forsøger jeg igen at få et billede ind, uden at maskinen går død.

Volvo-minigraver

Så lykkedes det, at finde det engelske ord for minigraver volvo, det var ikke lige sådan at finde ud af. og Google translate hjalp nu heller ikke, den oversatte fra dansk til dansk. Nå men lad os lige slå fast, at en sådan mini graver, kan anvendes af husejere, dem der har skov og parker, Anlægsgartnere og ikke at forglemme landmændene, dem havde jeg helt glemt, da jeg begyndte at skrive om mini graverne. Det er da oplagt for en landmand at have en minigraver stående, især hvis de lige vil anlægge en ny mark, og skal have fjernet en del jord. Ellers så kunne jeg forestille mig at en anlægsgartner også bruger en minigraver, hvis de anlægger en lille sø.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close