Mad og Sundhed

Sov sødt ? hele natten ? i en behagelig kontinentalseng


Er der efterhånden langt mellem den gode nattesøvn? Synes du, at det er rigtigt trælst at vågne op træt og langt fra veludhvilet den ene morgen efter den anden? Oplever du så at sige kun at sove godt, når du er på besøg hos familie og venner eller på ferie i en feriebolig eller på et hotel, hvor du overnatter i en anden seng end din egen? Det er naturligvis trælst. Søvn er utrolig vigtig for, at du kan fungere optimalt i dagligdagen. At være frisk og veludhvilet er ganske enkelt udgangspunktet for både dit psykiske og fysiske velvære. Hvis du ved, at den dårlige søvn skyldes din seng, er det måske nu, at du bør tage tyren ved hornene og kassere den til fordel for en af de vidunderlige kontinentalsenge? Det gør stadigt flere og flere, der ikke vil gå på kompromis med deres sundhed og trivsel. Og med god grund. Sengen har nemlig hele tre fantastiske madraslag. Kig dig lidt om på nettet, så finder du nok en model, der passer til dig.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close