Ukategoriseret

Advokater

Advokatfirmaet Skjøde Knudsen og Partnere er et advokatfirma, der har en årelang erfaring med strafferet, inkasso, familieret, erstatningsret, ejendomsret samt meget meget mere. Advokatfirmaet har til huse centralt i Kolding, og kan herfra byde både klienter og samarbejdspartnere velkommen.

Medarbejderstaben består af 6 advokater, hvoraf alle advokaterne er partnere i selskabet. Udover advokaterne består medarbejderstaben også af 4 sekretærer samt en juridisk konsulent.

Som tidligere nævnt beskæftiger advokaterne sig med et bredt udvalg af emner indenfor straffe- familie- og ejendomsret. Står man eksempelvis overfor en skillesmisse, er der en række ting, man skal være opmærksom på, både hvad angår eventuel fælles formue, eventuelt nyt giftemål indenfor separationsperiden, ægtefælle bidrag samt meget meget mere. Som de fleste nok ved, skal man have været separeret i minimum 6 måneder, inden en egentlig skillesmisse kan foretages. Derudover er det sådan, at en separation kan foretages, selvom kun een af parterne er enige her, imens en skillesmisse udelukkende kan foretages, når og hvis begge parter er enige om det, med mindre man har været separeret i 6 måneder forud for skillesmissen. Herunder er det et krav, at samlivet mellem de to parter IKKE har været genoptaget i mens de 6 måneders separation har været i gang. Det er statsforvaltningen, der bevilliger skillesmise og separation.

Et andet felt som Skjøde Knudsen og partnere også beskæftiger sig med er mægling ved konflikter. Er man eksempelvis involveret i en konflikt, hvor begge parter gerne vil have sagen løst hurtigt og ikke mindst uforpligtende, så kan mægling og mediation være en løsning herpå. En mediator, altså advokaten, vil altid forestå som en neutral og upartisk person, hvis fornemmeste opgave er, at konflikten løses på bedste vis hurtigst muligt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close