Ukategoriseret

Forkæl din hund med en ny hundeskål

Ligesom mennesker sætter pris på flot service, kan en hund også sætte pris på en flot hundeskål. Mennesker køber gerne et nyt sæt tallerkener, kopper og bestik, og mange har forskellige sæt alt efter hvilken lejlighed, de skal bruges til. Det kan være at der er et sæt til hverdagsbrug, og et sæt af porcelæn når der bliver inviteret gæster til middag. Det er måske ikke nødvendigt at have flere forskellige hundeskåle, men det er vigtigt at dem man har, passer til ens hund.

Hundens behov vil ændre sig i takt med, at den bliver større. De er sandsynligvis ikke de samme hele vejen igennem, og især ikke hvis du vælger at få en hvalp. Hundehvalpe vokser hurtigt, og da de samtidig kræver meget opmærksomhed og kærlighed, kan det sagtens ske at man ikke opdager hvis den pludselig er blevet for høj til skålen. Det kan godt slide på hunden, hvis den skal stå på en ubehagelig måde for at spise eller drikke, så det er altså især i dens interesse, at hundens ejer finder en passende Hundeskål.

Tænk på din hunds personlighed, før du køber hundeskål

Udover at skålen skal være stor nok til hunden, bør det også overvejes hvordan den opfører sig omkring sine mad- og vandskåle. Er det en livlig hund, som altid har fart på, når den måske ikke altid at bremse helt op før den når hen til skålen. Så kan det være at maden og vandet flyver ud på gulvet, og det er de færreste interesserede i – også hunden, for så får den jo ikke noget at drikke. Hvis hunden er meget legesyg kan den også komme til at vælte skålen.

Derfor er det en rigtig god idé, at tænke over før man vælger den nye hundeskål. De kan nemlig fås i mange varianter, så de passer perfekt til hunden. For eksempel laves der skåle, som har en skridsikker bund. På den måde kan man undgå at hunden skubber til den, så indholdet ryger ud af den. Der fås også skåle i stativer, hvilket gør at de står mere stabilt, og hunden ikke kan vælte dem.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close