Ukategoriseret

Den grønne livsstil


Vi lever i den grønne tidsalder nu, og fremtiden ser også ud til at blive grøn. Årsagerne skal findes i den ikke bæredygtige livsstil, som de fleste af os har levet efter i årtier, men som nu viser sig ikke at være holdbar, for klimaet og miljøet på verdensplan lider og er under kraftig og hurtig forandring. Alle klodens førende forskere er enige om, at pilen peger på os mennesker i forhold til hvor ansvaret for denne ulykkelige udvikling skal placeres. Derfor må vi alle hver især ranke ryggen, tage ansvar og give vores bidrag til en sundere klode, der er i balance med sig selv. Det kan lyde som en uoverskuelig opgave, men alt starter i det små og breder sig som ringe i vandet, og derfor vil der komme brugbare resultater på den lange bane, bare alle tager deres ansvar på sig hver især. Start med dig selv og din husholdning, hvis alle gør det, så er vi på den helt rette kurs.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close