Ukategoriseret

Få styr på krøllerne med Bounce Curl

Er du på udkig efter Bounce Curl, skal du kigge ind hos Curlsforyou.dk.

Hårprodukter baseret på naturlige ingredienser

Curlsforyou.dk forhandler Bounce Curl, som er en fantastisk hårserie til krøllet hår, hvor en af de bærende ingredienser er sort frøolie. Nærmere bestemt nigella sativa, som er en sort frøolie, der har sit udspring i Mellemøsten. Olien går også under navnet sort spidskommen frøolie eller sortkommenolie.

Med hårpleje og -styling produkter fra Bounce Curl er du ganske enkelt garanteret silikone-, sulfat- og parabenfrie produkter til krøllet og bølget hår, der alle sammen er baseret på naturlige ingredienser.


Hos Bounce Curl finder du et væld af produkter skabt til krøllet og bølget hår. Her finder du alt fra shampoo og balsam til Bounce Curl light creme gel, hårspray og nærende stylingcreme. Fælles for dem alle er dog, at de er skabt på naturlige ingredienser, der får det bedste frem i dit krøllede eller bølgede hår. Deres Clarifying Shampoo indeholder granatæble- og græskarenzymer, der renser håret grundigt, uden at udtørre det, og tilfører fugt. Shampooen fjerner blidt rester fra stylingprodukter og olie uden at fjerne de naturlige olier fra hovedbunden og håret.

Deres balsam renser ligeledes håret og tilfører fugt, og du finder både en Bounce Curl balsam – Super Smooth Cream Conditioner til hår, der har brug for ekstra meget fugt og hår, du gerne vil styrke, så det ikke knækker. Er du i stedet på udkig efter en gel, der definerer krøller, bringer liv tilbage i håret og fremhæver dine krøllers naturlige form uden at tynge håret? Så er den populære Bounce Curl light creme gel noget for dig.

Hos Curls for You finder du et skønt udvalg af Bounce Curl Danmark produkter, herunder den efterspurgte Bounce Curl light creme gel.
Kig forbi Curls for you og få fat i de lækre hårprodukter fra Bounce Curls.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close