Ukategoriseret

Den rette påklædning


Har du styr på etikken, når det kommer til den rette påklædning i enhver sammenhæng? Det er ikke alle der kan bryste sig af at vide, hvad der er det korrekte at klæde sig i både privat men i høj grad også professionelt. For nogle er det ret nemt i forhold til påklædning og arbejde, da mange brancher kræver uniform. Men er du en af dem, der arbejder et sted hvor der ikke bæres uniform, kan du komme ret så galt i byen ved at møde op i det forkerte tøj. Det kan være, at du møder op i en alt for kort nederdel, er for udringet eller kommer i badetøfler. Så gør dig selv den tjeneste at lur dine kollegaer og chefen, og hvordan de klæder sig, på den måde undgår du helt de pinlige situationer.

Det samme gælder i privaten. Hvis du har prøvet at møde op overdressed eller underdressed til en lejlighed, er du helt klar over hvad jeg mener. Så undersøg hvilken lejlighed du møder op til.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close