Mad og Sundhed

Mand – tag dig selv alvorlig.

En rigtig mand klarer alt selv. Og maskuline mænd piver ikke. Kan du genkende de udsagn? Hvis du er som de fleste mænd, er du skeptisk over for coaching, terapi osv. Mænd er til handling, og gider ikke for meget føleri og snak – det går ud over deres maskulinitet. Men mandecoaching og terapi handler ikke om at pille navle, tværtimod! Terapi hjælper dig med at skabe positiv forandring i dit liv.

Hvad er en rigtig mand?

Men hvis noget i dit liv skal ændres, skal du gøre noget andet end du plejer. At gentage de samme utilfredsstillende mønstre år efter år er ikke maskulint. Det er bare dumt og spild af dit liv. Mange mænd har svært ved at tale om deres følelser, og har generelt svært ved at fortælle, at de er kede af det, skammer sig, er jaloux osv. Men det er ikke maskulint at spille skuespil. I stedet for at dine tanker og følelser kører i ring, og suger din energi, så er det mere konstruktivt at snakke med en mandeterapeut. Her kan Holger / bevidsthed.org anbefales. Holger er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter.

Mandeterapi og mandecoaching er et tilbud til dig, som søger nye perspektiver på livet og din identitet som mand.

Et forløb kan fx fokusere på:

– Maskulin identitet
– Kvinder og parforhold
– Retning i livet
– Store beslutninger og dilemmaer
– Svære følelser

Coaching og terapi er dit frirum, hvor vi sammen udforsker og udfordrer dine tanker, følelser og livssituation. Det er en resultatorienteret proces, hvor du får professionel sparring, gode råd og praktiske værktøjer. Vil du udvikle dig sammen med andre mænd, så er der også mulighed for at komme med i mandegruppen. Mandecoaching og terapi er ikke gratis, men det kan ændre din livskvalitet og sætte spor, som du har glæde af resten af dit liv. Mandecoaching og terapi er en investering i dig selv, fordi du tager dig selv alvorligt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close