Ukategoriseret

Nydelse har mange ansigter

Hvis du skulle beskrive, hvad nydelse er for dig, så er det sikkert, at du kan opremse en masse ting eller aktiviteter, du nyder. Men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at alle deler din begejstring for det, du synes, er behageligt eller spændende. Det samme gør sig gælden for dyr. De har deres egne præferencer. Det en hund godt kan lide, er ikke nødvendigvis det, en kat synes, smager godt og omvendt.

Når det gælder mennesker, så er der mange af os, der synes godt om forskellige aktiviteter, som andre mennesker ikke synes, er særlig spændende. Sådan er det bare. Hvis du fx godt kan lide at svømme, så finder du tid til at tage en svømmetur, som det er skildret i nedenstående billede.

Når man elsker vand, så booker man også en ferie, hvor man kan nyde en god swimmingpool eller en strand, hvor man kan svømme lidt hver dag, hvis det er muligt. Som du kan høre, har nydelse mange ansigter.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close