Industri og Erhverv

Find højkvalitets værksteds inventar

Hvis du som kunde mangler værkstedsinventar, er du kommet til det rette sted! På hjemmesiden; https://locco.dk/ finder du alt hvad du skal bruge til dit værksted, hvad enten du er en virksomhed eller privatperson. Locco har alt hvad du skal bruge til at bygge det perfekte værksted til dit og dine medarbejders behov. Inde på hjemmesiden (https://locco.dk/) finder du fire rubrikker; Starpakker, Tavler & Tilbehør, Værksted, Inspiration. Hvis du trykker ind på ‘Værksted’ finder du værkstedsborde, værkstedsskab og værkstedsvogne, hvilket er nogle af de vigtige grundelementer.

Specielt er Locco kendt for deres værkstedsskabe, som giver mulighed for at organisere værktøjet i skabe og søjler. Dette giver et perfekt overblik, samt er det et funktionelt design som er beregnet til at være mobilt, og kan flyttes nemt, da alle skabe/søjler har hjul monteret. Værksteds skab er en uvurderlig inventar til dit nye værksted. Værkstedsskab

Udover de større inventar du bør anskaffe dig til et professionelt værksted, er der også mulighed for at købe forskellige startpakker, som også giver et godt startfundament afhængig af dine behov. En startpakke består af en værktøjstavle i en af de følgende størrelser; Small, Medium, Large. Hvis du har brug for mindre dele til værkstedet, skal du gå ind under tilbehør, her finde du bl.a. kroge, tavler, kasser, holdere og hylder.

Men de forskellige inventar kan også bruges til andet end værkstedet, det kan bl.a. også bruge i butiksindretning eller i køkkenindretningen. Hvis du mangler inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige elementer, så klik dig blot ind på rubrikken ‘inspiration’ her finder du forskellige måder hvorpå elementerne er blevet implementeret i forskellige indretningsmodeller.

Kontakt Locco på mail eller telefon, hvis du skulle have yderligere spørgsmål. Kontaktoplysningerne finder du nederst på hjemmesiden (https://locco.dk)

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close