Ukategoriseret

Camping og Fritid Horsens

Selvom festivalsæsonen snart er overstået, gør det sig bestemt ikke gældende for udedørslivssæsonen. Det er, for de garvede, hele året, at man kan tage på udendørslejrtur, det handler blot om, at man har det helt rette udstyr og den rette beklædning. Til det kan man gøre sine indkøb i en outdoor butik. En outdoor butik er en butik, som har specialiseret sig i ting, der bruges til camping- og udeliv.

Camping og Fritid Horsens er en af de butikker, som har specialiseret sig i udeliv og lejrliv. Hos Camping og Fritid Horsens finder man alt, hvad man skal bruge til udendørsferien, vandreturen samt telturen med meget mere. Camping og Fritid Horsens har især sit speciale indenfor campingudstyr, og det er altså alt lige fra campingvogne, til telte og autocampere. Udover webshoppen www.cfhorsens.dk har de også en fysisk butik, som er beliggende i Horsens. Her kan man komme forbi og se det kæmpe store udvalg af campingudstyr, som også findes på hjemmesiden. Man finder blandt andet en stor udstilling af både telte og campingvogne.

Hos Camping og Fritid Horsens sætter man kompetent rådgivning og god service i højsædet. Man sælger kvalitet, men det betyder ikke, at ´priserne er hoppet i vejret. Tværtimod tilsigter man at tilbyde sine kunder yderst favorable priser, uden at der gåes på kompromis med kvaliteten. Både hvad angår rådgivningen såvel som de produkter, der sælges i Camping og Fritid Horsens. I øjeblikket kører de et ‘summer sale’, altså et sommerudsalg hvor der er yderligere penge at spare. Så man kan virkelig gøre en god handel nu, så man har udstyret til næste sommers campingferie.

Udover webshoppen og den fysiske butik har Camping og Fritid Horsens også en blog, som man finder på hjemmesiden. Her kan man læse meget mere om camping og udeliv, så hvis man er interesseret i det, bør man læse på bloggen.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close