Industri og Erhverv

Sprogundervisning

Søger du eneundervisning i et andet sprog og eventuelt med speciale i Polsk så klik på linket lær polsk, og du vil blive sendt i vores retning. Vi er et topkvalificeret firma der er kendt for at skræddersy ene undervisning i Polsk for erhvervskunder med behov for oversættelser. Vi kan oversætte alt hvad du behøver. Du sender os bare en fil med det du ønsker oversat og så fikser vi resten. Vi bruger max 1 time på små opgaver og max 10 timer på lidt større opgaver.

Nemmere bliver det ikke. Og det koster faktisk ikke ret meget. Vi kan også lære dig at snakke Polsk og vi plejer at sige at vi er så dygtige til at formidle sproget videre at selv en hund eller kat kan lære det. Tænk hvis du selv kunne sproget så ville du kunne spare rigtig mange penge ved ikke at skulle have os til det. Men gi det da et forsøg. Kunne det ikke være sjovt at prøve at lære noget helt nyt og et helt nyt sprog. Og så lige Polsk af alle sprog. Det er svært og ikke ret mange der kan det, medmindre man kommer fra Polen eller er i familie med en fra landet.

Nu snakker vi. Jamen gør vi? ja hvis du tager kurset så gør vi da. Kom frisk og kom glad. Du skal prøve det. Det er rigtigt skægt og underholdene at lære og vi har den sødeste polak til at lære dig sproget. Hun hedder Polka.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close