Sport og friluftsliv

Find din nye flagstang på nettet


Hvis du forbinder mærkedage med et Dannebrog i toppen af en flot flagstang, men du ikke har haft held med at finde frem til en forhandler, hvor du kan få en, så skulle du prøve at se dig om på nettet. Online er der nemlig flere og flere steder, hvor du kan gå ind og bestille flagstænger til levering over hele landet. Nu er smag og behag heldigvis forskellig. Så hvad enten du har det ene eller det andet ønske, kan du i langt de fleste tilfælde få den løsning, som du er på udkig efter. Traditionelle hvide flagstænger med rød knop, flagstænger i ubehandlet eller behandlet råtræ eller noget helt tredje. De kan også fås i mange forskellige længder, så du for eksempel kan få stænger nok i de mål, som du skal bruge til for eksempel en flagallé. Der er ikke ret meget, som kan vække så meget glæde på en halvtrist dag, som et Dannebrog i toppen af en flagstang. Hvis du har det lige sådan, er det bare om at gå online og finde din nye flagstang.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close