Ukategoriseret

Træemballage skal være fra Tipa

Hos Tipa Træemballage findes et hav af muligheder, når det kommer til emballering produceret i træmaterialer. Brugte paller såvel som nyproducerede paller, EUR paller, Pallerammer og engangspaller er bare nogle af de produkter, som findes i sortimentet hos Tipa, som kan bryste sig af mere en 7 års erfaring i branchen. Uanset om det er et stort eller mindre projekt, hvortil der skal anvendes træemballage, står Tipa Træemballage klar med konstruktiv sparring og kompetent rådgivning.

Miljøvenlige paller

Tipa Træemballage køber brugte paller fra både virksomheder og private, som de efterfølgende sælger videre. Blandt EUR pallerne er en af de typer af paller, som Tipa Træemballage især køber og sælger en del af, dels fordi denne type af paller er lavet i en solid kvalitet, der gør, at de kan genbruges igen og igen uden, at slid forringer kvaliteten. Når det kommer til paller og miljøhensyn, tales der om EUR A-paller, som er den type paller, der kan genbruges, og deslige om EUR B-paller, som er en engangspalle, der, qua navnet, ikke kan bruges mere end en enkelt gang.

Pallemål

Når en EUR palle fremstilles, er det værd at bemærke, at den udelukkende fremstilles i et standardmål på 1200×800 mm. Skal en virksomhed bruge paller i andre mål og dimensioner, må de oftets ty til at bestille helt nye paller hjem. Også her kan Tipa Træemballage yde en service, idet Tipa dels fører en nøje oversigt over lagerbeholdning på både standard- og ikke standardiserede mål af paller og pallerammer. Skulle de ønskede mål ikke være på lager os Tipa, kan man som kunde med god grund rette henvendelse direkte til Tipa og forespørge på andre mål. Som

Tipa gør det nemt for kunden

Hvis man som kunde gerne vil sælge ud af sin pallebeholdning, kommer Tipa Træemballage gerne og afhenter de brugte paller og pallerammer.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close