Boligindretning

Køb din nye flagstang online


Er du på udkig efter et sted, hvor du kan få en flot flagstang til haven? Har du endnu ikke haft held med at finde frem til et sted, hvor du kan fingrene i Dansk producerede flagstænger lokalt? Hvorfor så ikke gøre noget alternativt, nemlig finde den på nettet? Det gør flere og flere danskere, der bare ikke kan forestille sig at have en have uden mulighed for at få hejst vores smukke flag på specielle mærkedage. Et af de steder, hvor du er garanteret et helt igennem dansk kvalitetsprodukt og til en virkelig rimelig pris, er hos Flagstangsfabrikken. Det er en dansk familieejet virksomhed, som i mere end 25 år har fremstillet flagstænger, så her ved man helt sikkert, hvad det handler om både i forhold til æstetik og funktionalitet. Her får du simpelthen fuld valuta for dine penge, for priserne er faktisk absolut helt rimelige. Flagstangsfabrikken har til huse i en gammel møllegård, Rolles Mølle, i Lunderskov. Hvis du ikke helt kan placere byen geografisk, så er der tale om enby i nærheden af Kolding i Sydjylland. Alle flagstænger af træ bliver fremstillet af dansk træ, som virksomhedens medarbejdere selv udvælger i danske nåleplantager, og man er som kunde derfor garanteret et dansk produkt fra start til slut. I fabrikken fremstiller man ikke kun træflagstænger, men herudover også glasfiberflagstænger. Der er derfor en flot løsning til de fleste. At danskerne er glade for at flage med det flotte Dannebrog, er der slet ingen tvivl om. I forhold til de fleste andre nationer, hvor der kun flages med det nationale flag til nationale begivenheder, ja, så sker det her i landet rigtigt tit både til private og mere officielle enledninger. Det er i dén grad en vigtig del af manges dagligdag og liv. Hos Flagstangsfabrikken kan du vælge mellem et væld af muligheder. Mon ikke, at du derfor kan finde frem til præcis den løsning, som matcher dit individuelle behov?

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close