Boligindretning

Dansk flise lavpris

Nyt badeværelse stod for døren – vores gamle var slidt og blevet rigtig grimt at se på. Ikke fordi vi ikke havde vedligeholdt det, men det sker bare i et vådrum efter 20 år. Moden skifter også, og vi ville gerne have et mere moderne badeværelse med nogle flotte fliser eller klinker. I første omgang lod vi os inspirere af hvad der fandtes på nettet, og vores kreative hjerner begyndte at sprudle af glæde og initiativer. Vi var landet på danskfliselager.dk hjemmesiden, her var der lidt spændende at se, men det der var interessant ved Danskfliselager var deres udstillingshuse rundt omkring i landet. Vi besluttede os for at tage ud og se de fysiske opstillinger og ideer som fandtes her. for os blev det i Vejle da vi bor i trekantsområdet.

Klinker fra Danskfliselager.dk

Jeg må sige at det var inspirerende showrooms, og vi fandt da også den Flise vi ville anvende til vores nye badeværelse. De hvide klinker blev skiftet ud med mere varme creme farvede fliser eller klinker som jeg kalder dem, når de er indendørs. Det var et godt køb vi fik gjort – det var virkelig en god kvalitet, og mureren sagde det samme, da han skulle lægge dem. Vi fik en super vejledning i hvordan vi skulle passe og pleje vores nye fliser, og fra bestilling til levering gik der ikke lang tid. Jeg er ovenud lykkelig over mit nye badeværelse, noget vi skulle have gjort for mange år siden, men nu er det gjort og flot.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close