Ukategoriseret

Oplev farverige og festlige arrangementer i København og Odense

Kom ud af huset og oplev et par farverige weekender i både København og Odense. I denne weekend (18-19 august) bugner København og Odense af et par smukke og farverige festivaller. I København afholdes der Copenhagen Pride for 22. gang i træk, hvor byen er prægtigt klædt i regnbuefarver, der hylder LGBGTQ og generelt det mangfoldige samfund med plads til alle forskelligeheder. Der er, udover selve den festlige parade, også en masse af andre kulturtilbud, hvor musik, glæde og kærlighed er nøgleord. I Odense, også i nævnte weekend, er der blomsterfestival, hvor blomster i alle afskygninger og i forskellige designs pryder rundt omkring i byen. Det er nærmest som at gå ind i en anden verden, hvor eventyr og farver forener byen i fuld flora. Begge arrangementer er gratis og kan besøges af børn såvel som voksne i dagtimerne. Det er bestemt et besøg værd og fælles for dem begge må siges at være, at det giver kulør på byerne. God fornøjelse.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close