Mad og Sundhed

Sig farvel til dellerne med behandling fra Bodyshape Esbjerg


Har du overskydende fedtdepoter du bare ikke kan komme af med via motion og slankekure? Så kan Bodyshape Esbjerg hjælpe dig. De har forskellige skønhedsbehandlinger og løsninger som kan hjælpe dig af med irriterende deller, eller f.eks. appelsinhud.

Fedtfrysning – bliv fri for dine deller for altid

Fedtfrysning reducerer / fjerner dine deller, hvor du er mest træt af dem, og hos Bodyshape-Esbjerg kommer du i kyndige hænder hos en af de mest erfarne fedtfrysnings-klinikker i Danmark med over fem års erfaring og kunder fra hele landet.

Bodyshape-Esbjerg tilbyder den nyeste teknologi, nemlig spansk-producerede Lipocontrast. Behandlingen er yderst effektivt, og på én behandling forsvinder ca. en tredjedel af fedtcellerne ? og de kommer ikke igen.

Body wrapping

Body wrapping er kropsbehandlinger til både kvinder og mænd, der ønsker flottere linjer og en pænere hud.
Behandlingen sørger for at udrense affaldstoffer og giftstoffer, reducerer væskeophobninger i kroppen, medvirker til vægttab og fedtreducering, opstrammer vævet og modvirker løs hud. Derudover sørger behandlingen også for at reducere irriterende appelsinhud og du får med garanti en flottere og blødere hud

Du kan vælge mellem forskellige typer af wraps, chokolade luksus wrap, eller få påført cremerne uden bandager i vores full body wrap. Ved begge behandlinger ligger du behageligt i vores infrarøde varmeterapi, mens wrappen virker.

Lipocontrast

Lipocontrast, – hvad er det? LipoContrast er den nyeste teknologi inden for fedtfrysning til reduktion af lokale fedtpuder, hvor du på bare én behandling kan få fjernet en tredjedel af den irriterende delle!
Reduktionen af fedtvævet sker ved at fedtvævet udsættes for en kontrolleret opvarmning, nedkøling og opvarmning.

Se behandlinger på bodyshape-esbjerg.dk, og få hjælp til at slippe af med den irriterende delle.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close