Ukategoriseret

Føler du dig bundet til jobbet

Går du mange gange på arbejde med den følelse, at du virkelig ikke gider, og du nærmest har en smule ondt i maven, over at skulle bruge endnu en dag på opgaver, som i virkeligheden ikke siger dig så meget. Så er du bestemt ikke den eneste. Men det er også vigtigt at gøre klart for sig selv. At hvis man ikke selv gør noget ved det. Så er der altså ikke nogen andre, som har tænkt sig at gøre noget ved det.

Du er selv ansvarlig for din lykke

Man er nemlig selv ansvarlig for at den lykke man føler, også er noget man har sørget for. Det kommer ikke bare af sig selv, og man vil hele tiden møde udfordringer som gør, at man kan få følelsen af at være i modgang. Men hvis man vælger livet, og man vælger de gode ting til. Så vil man også generelt få en bedre følelse. Det kan for eksempel også betyde, at man skal sige sit arbejde op, og så i stedet for finde et andet et.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close