Uddannelse og Ledelse

Leder du efter spændende teambuilding?

Leder du efter en udbyder der kan tilbyde dig spændende teambuilding opgaver, er Severin Kursuscenter stedet du skal henvende dig til.


Severin har de gode faciliteter til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller andre aktiviteter nær skov og strand.

De er gerne behjælpelige med at kombinere den traditionelle konference med team building eller andre sjove indslag. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller andre former for teambuilding opgaver.

Severin Kursuscenter tilbyder spændende aktiviteter, og samarbejder med oplevelsesuniverset Visit Lillebælt, som byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet.

Eksempler på teambuilding aktiviteter

Aktivitetskuffert

10 forskellige, enkle teambuilding- og kommunikationsøvelser. Reserver gerne din kuffert inden ankomst ? så gør vi den klar til dig!

Ice breakers

Pauseaktiviteter med fokus på kommunikation, kreativitet, samarbejde, accept og koordinering

Spil og aktiviteter

Med eksterne samarbejdspartnere får du muligheden for mange spændende spil aktiviteter, f.eks. Opklar et dramatisk mord, arranger velgørende teambuilding, eller hav fokus på sundhed på den sjove måde. Der er masser af muligheder. Fælles for dem alle er, at spillene er af passende varighed på et par timer, og at alle kan deltage i deres normale tøj og uanset fysisk formåen.

Klatretræ.dk

Træklatring, teambuilding, kurser og naturoplevelser for alle, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige.
Klatretræ.dk kan byde på forskellige former for arrangementer, alt efter om I er en virksomhed, institution, skole eller kommer i privat regi. Målet for alle arrangementer er den gode oplevelse for alle.


Læs mere om spændende teambuilding opgaver hos severinkursuscenter.dk

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close