Uddannelse og Ledelse

Et overflødighedshorn af muligheder

Skal der arrangeres en koncert, en messe eller er det den årlige firmajulefrokost, der skal planlægges, så er Konferencecenter Jylland stedet. Moderne konferencecenter i Jylland også kaldet Compass Congress Center er beliggende i Rødekro, ikke langt fra den dansk/tyske grænse. Compass Fairs ApS. som er bag konferencecentret, har gennem en årrække, som den absoulut største messeaarangør i Skandinavien, præsenteret messer og konferencer i både Danmark såvel som Tyskland og vore nabolande, Norge og Sverige. På årsplan betyder det, at over en kvart million gæster messerne i ind og udland.

Når det kommer til indholdet og mulighederne for, hvad der kan arrangeres i Konferencecenter Jylland, er det praktisk talt kun fantasien, som sætter grænser. Derfor har Compass Congress Center en række super kompetente konsulenter ansat, som er til for at rådgive og hjælpe kunderne med netop de ønsker, der måtte være for et event, eller hvilke event der for en given virksomhed kunne være relevant at deltage i. Af tidligere events kan nævnes ‘Antikmesse’ diverse ‘Outlet messer’, hvor der i begge tilfælde, har kunnet gøres en eller flere gode handler, samt ‘Bolig og Livsstilsmesse’.

Udover sine egne kompetencer indenfor events og messer, har Compass Congress Center også etableret samarbejde med andre professionelle virksomheder og aktører, som kan tilføre endnu mere viden, kompetence og hjælp til at gøre et givent event eller en messe til noget helt særligt. I Compass Congress Center findes forskellige lokaler, så de formår at huse både de helt store events og de lidt mindre, som eksempelvis erhvervs- og netværksmøder. Der er således masser af muligheder i Konference Jylland. Konferencecenter er også mere end det at huse forskellige event; der skal mad til. Derfor har Compass Congress Center eget køkken, som kan lave mad præcis efter, hvad kunden ønsker.

I løbet af efteråret og vinteren 2018 er der således også spændende arrangementer på programmet; herunder Sønderjyllands største loppemarked og årets firmajulefrokost 2018.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close