Boligindretning

Find postkassestandere og skilte.

Man kan blive i tvivl.

Når postbudet kommer med pakker og breve er det vigtigt man kan se hvem der bor på adressen og hvilket husnummer det er.

Her er der mulighed for at få både postkasse og stander i en samlet pakke.

Postkassestandere er noget enhver husejer skal have. De findes i forskellige design og materiale.

Her er de fremstillet i aluminium med en holder der stikker 70 cm ned i jorden. Dette gør at man ikke bare lige kan tage standeren op.

Når man køber postkassestandere ved Flexskilte er der tale om danskproduceret håndværk. Det er lavet i tidsløst design med en pulverlakeret overflade.

Foruden postkassestandere er der ligeledes skilte til erhverv og private. Her er der billige skilte så man har råd til at købe dem.

Faktisk er det sådan, at her føres alt i skilte og reklame. Det er bare at kigge på flexskilte.dk og se det store udvalg af skilte.

Hvis man lige er flyttet til et nyt sted kan det være man mangler et dørskilt. Her er dørskilte til alle formål, hvad enten det drejer sig om private eller erhverv.

Er man interesseret i at sikre sig mod indbrud er det oplagt at få graveret af materialer og tyverisikring. Ved at få graveret sin Iphone eller computer bliver det mindre attraktivt for tyven at stjæle disse varer. Man kan nemlig ikke sælge noget videre på det sorte marked, hvis det først er graveret. Det er en form for tyverisikring, og der tilbydes også andre former for mærkning ved flexskilte.dk

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close