Boligindretning

Husker du at forkæle dig selv


De fleste af os lever et stramt dagligt program, med rigtig mange opgaver der skal løses, og pligter der skal udføres. Sådan er livet og især det moderne liv, bærer præg af meget der skal gøres. Men det er vigtigt at huske på, at der også dagligt lige er nogle øjeblikke, som du nyder og indtager for dig selv, således at du ikke går rundt med en oplevelse af, at du hele tiden giver og deler ud af dig selv, men ikke får noget tilbage. Lever du dit liv på disse primisser er du i farezonen for at udvikle stress eller endnu værre at blive udbrændt som er en kronisk lidelse.

Forebyggelse er bedst

Som med alt mulig andet her i livet, så er forebyggelse langt bedre end helbredelse. Så tag lige et helbredscheck på dig selv, og indentificér hvilke områder der halter lidt i forhold til egen omsorg, og få gjort noget aktivt ved det. Det skylder du dig selv og dine nærmeste.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close