Computer og IT

Netdating

Engang gik man ud for at møde sin, måske, kommende kæreste, mand eller kone. Sidenhen kom avisernes kontaktannoncer for ikke at tale om kuponkatalogerne, der udbredte kontaktnetværket mellem mennesker. I starten af 00’erne, da internet for alvor slog igennem i Danmark, fulgte en ny datingmetode, hvor man, ret beset, kunne sidde hjemme foran computeren og tage og få kontakt til og fra mennesker, der boede i den ande ende af landet, end hvad man selv gjorde. Jeg taler naturligvis om fænomenet netdating!

I mange år var der et vis tabu forbundet med netdating. At det var for mennesker, der ikke kunne finde en kæreste på ‘behørlig vis’ (læs gå i byen og score’, men langsomt blev det faktisk mere og mere acceptabelt, ja ligefrem er det blevet almindeligt, at man finder sin kæreste på nettet. I dag er netdating dog ikke, som det var en gang. Datingapps til smartphones har i den grad overtaget og idag er det et ‘swipe’, der kan afgøre hvem, man skal have som sin udkårne.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close