Mad og Sundhed

Skal det være nemt, skal det være takeaway

Sæsonen for julefrokoster er startet, og de fleste kan nikke genkendende til, at man dagen derpå, med tungt hoved og løs mave, på ingen måde orker at stå og kokkerere et større måltid. Kroppen skriger imidlertid efter både fedt og salt, og gerne noget som ej heller tager for længe om at nå frem til den tømmermændsramte mand såvel som
kvinde.

Om det er take away Køge eller Odense, så er eatonline klar til at bringe lækre pizzaer, sandwiches, grillmad og pastaretter frem til den nødstedte festabe. Eatonline er et forholdsvist nyt tiltag i rækken af onlinetjenester, hvorfra man kan bestille mad. Hos eatonline betaler man ikke håndteringsgebyr, det vil sige, man kommer ikke til at betale for mere, end hvad mad, drikke og levering koster hos den enkelte restaurant.

Det er ganske enkelt at komme igang med at bruge eatonline. På hjemmesiden kan man søge efter de restauranter, som ligger i nærheden af, hvor man befinder sig. Enten ved at indtaste postnummer eller en specifik adresse, ja sågar ved hjælp af GPRS-afstand. Når man har indtastet de gældende informationer for ens beliggenhed eller ønskede beliggenhed af restaurant, finder søgemaskinen på eatonline de restauranter, som er i nærheden. Den viser både restauranter, som bringer ud, hvis man ikke orker at hente selv, men samtidig viser den også de restauranter, hvor det er muligt, at man selv henter og derved slipper for at betale for levering. Man kan sortere i visningen ud fra eksempelvis afstand, åbningstider og madtype. For at gøre brug af eatonlines tjeneste, skal man enten oprette sig på siden eller logge ind via sit facebook- eller google-login. Når man har lavet sin bestilling, får man kort tid efter bestillingen er gået igennem en bekræftelse på mail, på sin computer og på sms, hvori det forventede leveringstidspunkt af den bestilte menu er angivet. Så bliver det altså ikke nemmere!

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close