Ukategoriseret

En tur ud i naturen kan virke så dejligt afslappende

Hvis man godt kan lide at trække stikket ud en gang imellem, og i stedet for bare koncentrere sig om at være til stede. Så findes der selvfølgelig mange forskellige måder, man kan gøre det på. Men det kan nogen gange også være svært, fordi der er sådan en forretning til mange om, at man i dag er tilgængelig hele tiden, og derfor ikke bare lige kan tillade sig at trække stikket når det lige passer.

Find det der virker for dig

Men hvis man gerne vil finde ind til kernen af sine egne behov. Så er det også vigtigt, at man lytter til hvad kroppen har brug for. For den er mange gange god til at fortælle en, hvad det er den gerne vil. Og hvis man formår at lytte til dette. Så kan man også gøre sig selv den tjeneste, at man kan finde frem til det, der virker allerbedst for en. Så kan det godt være, at andre har bedre oplevelser med andre ting. Men det er ikke relevant.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close