Computer og IT

Tag din e cigaret med på ferien

Mange forhenværende rygere er gået over til e cigaretten, hvilket kan debateres om det er bedre eller ej. For dem føles det måske bedre, for andre kan det virke som det samme fordi man stadig ryger et eller andet trods alt. Nogle ville tro det ville være vanskeligt, at bringe med på en ferie eller lignende. Men det er noget, som du bare kan pakke i håndtasken og så ellers boarde flyet. Det er ikke noget, som bliver taget ved grænsen, og det er alt andet lige noget af det, som også gør det nemt at bringe med rundt.

Det har også gavne dem, som anvender dette produkt til dagligt. Det ville jo være træls, hvis man skulle en uge på ferie, og man ikke kunne tage sin e smøg med. Det kan være man kan finde en der hvor man rejser til, men det er jo ikke bare noget man går ud og køber nyt af hver uge. Det er en investering for mange, og noget man kan bygge helt fra bunden af selv hvis man vil.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close