Computer og IT

Oplev Korfu til fods

Corfu Trail 2017
Onsdag og torsdag i min ferie på Korfu fulgte jeg Corfu Trail, og det var nogen fede dage. Utrolig smuk natur og hyggelige små gamle byer, som jeg kom igennem til fods. Men også meget hårdt terræn til tider. Meget kuperet.
Det er noget helt specielt at bruge sine fødder som transportmiddel. Man ser alt, og kommer helt tæt på, hvor man ellers bare ville fare forbi i bil. De små byer jeg kom igennem, var utrolig charmerende, med snirklede gader og gamle huse. Der var ikke rigtig nogen steder at købe ind, måske lige en lille købmand, og ellers var der måske en slagter og en bager. Som oftest var de lukket når jeg kom igennem, for de var lukket i den varmeste periode på dagen. Olivenlundene, vinmarkerne. Øen er skøn og frodig.


Corfu trail er knap 200 km lang, og går fra syd/nord eller omvendt. Den kommer igennem flere af de skønne strande som Korfu har.
Den kaldes også CT, og ved at følge den til fods, kommer man rundt og oplever Korfu på en helt anden måde end som alm. turist.
Det kan anbefales.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close