Mad og Sundhed

Lækker mad ud af huset på Sjælland


Har du bestemt dig for, at det skal være andre end dig selv, der skal stå for festmenuen, når du om ikke så længe inviterer familie og venner til din fødselsdagsfest? Er du derfor på udkig efter et professionelt køkken med dygtige kokke, som kan skabe noget fantastisk Mad ud af huset på Sjælland til dig og dine gæster? Så skal du helt sikkert overveje Frimann’s Gourmet. Som navnet mere end antyder, er der tale om velsmagende gourmetmad. Det er en moderne cateringvirksomhed med et superprofessionelt og dedikeret team af fagligt dygtige og veluddannede kokke, som er dedikerede og passionerede i deres tilgang til at skabe dejlige madoplevelser til både privatkunder og virksomheder. Uanset, om du bestemmer dig for, at det er en af køkkenets 3-retters-menuer eller en af de mange buffeter, som dine gæster skal forkæles med, er du sikker på at sætte noget både velsmagende og velanrettet mad på bordet. Buffet har altid været populær. Hos Frimann’s Gourmet er det næsten blevet til en kunstform. Det er så gennemført og veludført, at du vil kunne glæde dig til og over noget helt unikt. For det første er der et væld af buffet-temaer at vælge imellem, og for det andet er maden så helt speciel, at den helt sikkert vil blive husket med velbehag lang tid efter din fest. På virksomhedens hjemmeside er der lagt de smukkeste fotos op i et galleri, så du kan se de enkelte buffeter dér. Her er der også en gennemgang af, hvad hver buffet indeholder og pris pr. kuvert. Det samme gælder naturligvis for 3-retters-menuerne. Der leveres mad til hele Sjællend og Lolland og Falster. Har du derfor brug for lækker mad ud af huset i København, er det naturligvis også muligt. Det er det også i fx Kalundborg, Ringsted, Helsingør eller Nakskov. Hvis du vil vide mere om virksomheden og ikke mindst de lækre menuer, kan du gøre det på frimannsgourmet.dk.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close