Mad og Sundhed

Sunde gode valg


Det gælder om at træffe de sunde bæredygtige valg her i livet, for så har du de bedste forudsætninger for at få en godt liv, og det vil vi jo allesammen gerne have. I bund og grund er det ret enkelt, men vi har en tendens til at komplicere tingene for os selv, og det gælder om ikke at falde i den fælde,og det kan du undgå ved at gøre tingene enkle og holde fast i dem. Det er nemlig sådan, at træffer du blot et enkelt godt valg, så er der stor sandsynlighed for. at du vil træffe flere gode valg, og så er der godt gang i de gode ringe i vandet. Mere godt bliver til endnu mere godt,ligesom det modsatte selvfølgelig også er tilfældet. Så hold tingene enkle, og hold fast i det, der virker gavnligt for dig, så er kimen lagt til det gode liv, og du bliver en god udgave af dig selv, til glæde for dig, dine omgivelser og relationer og samfundet i et overordnet men vigtigt perspektiv.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close