Ukategoriseret

Fællesskabet et det bærende


Vi europæere er kendte for, at være fællesskaborienteret, og det er noget, som vi kan være stolte af, og som vi skal blive ved med at være. Fællesskaber er vejen frem, især i disse globaliserede tider vi lever i nu, her er vi nødt til at står sammen, og finde fælles løsninger for de problemer og udfordringer, som vi møder. Det er ikke vejen frem, at lukke sig om sig selv, det fører ikke noget godt med sig, og især ikke hvis man er en lille nation som Danmark, så man i høj grad brug for fællesskabet, og at være en del af noget større. Når man er lille, kan man ikke stå alene, og vi danskere er rigtig gode til at være en aktiv del af et større fællesskab, og vi har bygget vores land op omkring værdien af fællesskabet. Herhjemme passer vi på hinanden, alle bidrager med det som de kan, og vi løfter i folk. Det er en enestående samfundsmodel, som vi skal passe på og værne om.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close