Boligindretning

Kom hjem og vær aktiv


Det nemmeste efter en travl da på jobbet, det er da at smide sig på sofaen med fjernbetjeningen godt placeret i hånden, men det er ikke det smarteste valg at træffe, når det kommer til din sundhed hverken den fysiske eller den mentale del. Du skal huske på, at vi mennesker er skabt til at leve et fysisk aktivt liv, og gør vi ikke det, udsætter vi os selv for mange sygdomme og skavanker, der nemt kunne være undgået, blot du havde rejst dig fra sofaen. Så vil du gøre noget godt for dig selv, og dermed også for alle de mennesker, der holder af dig, og gerne vil bevare dig længst muligt i deres liv, så skal du tage at rejse dig fra sofaen, og træffe et aktivt og bevidst valg om at bevæge dig. Du skal gøre det til en daglig vane, at du vælger bevægelse over stilstand, og så vil du stille og roligt høste alle fordelene ved et sundt og aktivt liv til glæde for dig selv og andre.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close