Hus og have

Den gode balance


Lever du et liv i balance, eller er der plads til forbedring? Det moderne liv er et travlt liv, hvor der er mange ting, der hele tiden skal spille sammen, og gå op i en højere enhed. For rigtig mange er det et puslespil, der skal gå op, og til tider kan det være rigtig svært, at få alle ender til at mødes. Kan du genkende dig selv her, har du også fået strikket din tilværelse sammen på en sådan måde, at balancen er tippet, og der er alt for lidt plads til blot at være menneske og være til, så skulle du tage og få ændret lidt i regnskabet, således at der kommer en større balance mellem input og output. Det er en form for livskunst, at få tingene til at spille sammen på en god måde, og bedst som du tænker, at nu er den der, så tipper balancen igen. Men sådan er livet, det er en del af det, det vigtige er, at du sætter dit liv sammen på en måde, så du efterstræber balancen.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close