Hus og have

Undre du dig over hvor duften i din parfume kommer fra? Så læs med her

Der findes et utal af parfumer, som dufter på hver deres unikke måde og selvom det kan være en præstation i sig selv, at finden en, man kan lide, så kommer duftende fra nogle af de samme kilder. En parfume bliver typisk til i Frankrig og må faktisk også kun kaldes en parfume, hvis de kommer der fra. Selve duften bliver udviklet i et laboratorium af en, som er ekspert i dette område. Der vil blive brugt mange forskellige dufte til at skabe én duft og disse dufte kommer bl.a. fra blomster af forskellig art.

Alle blomster dufter forskelligt og det er ekspertens opgave at finde ud af, hvilken kombination, som giver det bedste resultat, helt efter hvilken duft der vil opnås. Skal den være frisk eller sød? Der bliver også brugt andre dufte til at skabe parfume med end dem, som kommer fra blomster, her kan nævnes vanilje, bergamot og mange flere ingredienser, der hver især påvirker duften.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close