Hus og have

Flotte bådebroer i høj kvalitet

Er du på markedet efter en flot bådebro? Så skulle du prøve at kigge forbi Pro-bro, de har et stort udvalg. Se mere på pro-bro.dk

BÅDEBRO

En bådebro fra Pro-Bro er unik og designet i klassisk nordisk stil. Der er tænkt på detaljerne, hvilket betyder du for eksempel undgår svejsninger, da bådebroen er laserskåret. Derudover slipper du også for synlige skruehuller i brodækket, da plankerne i dækket er skruet i fra undersiden. Det er detaljer der gør, at bådebroer fra Pro-Bro fremstår enkle og stilrene.

Pro-bro tilbyder dig flotte og unikke flydebroer, hvad end du ønsker en traditionel flydebro eller f.eks. at kunne sejle din båd eller jetski direkte ind på land. Du kan f.eks. med en BoatDock få et flydende alternativ til en bådlift. Flydebroerne består af moduler, der gør det let at sammensætte en flydebro, der passer til dine ønsker.

Pro-bro er en virksomhed som elsker at skabe fantastiske rammer for at deres kunder kan nyde udelivet på vand eller på land, og det gør de gennem flotte og vedligeholdelsesfrie badebroer og bådbroer.

BADEBRO

Flotte badebroer, der står fast i vind og vejr og til de helt rigtige priser. Fælles for broerne er, at de alle er produceret i Danmark. Konstruktionen er gennemtænkt og unik.

Helt eller delvist vedligeholdelsesfri

Pro-Bro er kendt for den helt vedligeholdelsesfrie badebro, der er udført af saltvandsbestandig aluminium med et brodæk af komposit. Materialevalget betyder, du helt slipper for at vedligeholde din badebro. Det er belægningen der afgør om en badebro fra Pro-Bro er vedligeholdelsesfri.

Ønsker du en badestige, bænk, læhegn eller lignende monteret på din nye badebro? Hos Pro-Bro får du flot og unikt tilbehør, så din badebro kan tilpasses efter præcis dit behov

Pro-Bro er altid klar til at rådgive og give dig en pris på en bådebro. Se mere på pro-bro.dk

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close