Boligindretning

Dyrk nysgerrigheden


Vi har allesammen nysgerrigheden indbygget i os, det er bare ikke os alle sammen, der er lige gode til at dyrke og stimulere den desværre. Nysgerrigheden holder os unge, og det holder vores hjerne skarp, og det har vi brug for at den er hele livet igennem. Hjernen er som en muskel, den skal trænes for at fungere sundt og helt optimalt. Der er mange ting, du kan gøre for at holde hovedet skarpt, og det gælder blot om, at få pejlet sig ind på det, der giver mening for dig, og så dyrke det hele livet igennem. At være nysgerrig det er livsbekræftende, berigende og sundt faktisk er der ikke noget negativ at sige om det, at være nysgerrig, det skulle da bare lige være, hvis du blander dig i de andre menneskers liv uden de har bedt dig om det, det er ikke så smart. Men kom endelig godt gang med at stimulere dig selv og din hjerne,og oplev hvor stor en glæde det nu engang er!!.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close