Uddannelse og Ledelse

Lad hverdagen hvile


Der er dømt ferietid, det er højsommer og tid til at holde ferie, og komme lidt væk fra det hele. Hverdagen trækker store veksler på os, både når det kommer til vores arbejde, men også vores privatliv og familieliv kræver meget af os. Sådan er det moderne liv, og det er alles virkelighed, det må vi forholde os til. Pauser, fritid og ferie det er vigtigt, for det er her du skal lade op, således at du igen er klar til at magte hverdagen og alt det, som den nu engang byder på for dig. Og så er det vigtigt, at du rent faktisk holder fri, og ikke lige skal checke mails og andre beskeder på telefonen. Du skal holde helt fri, og være i en anden afslappet tilstand, hvor arbejde overhovedet ikke fylder, ellers kan du jo lige så godt lade være med at holde fri, hvis du i dit hoved stadigvæk er på arbejde, Så helt væk med mobilen, og vær til stede i det du nu engang er i, det er sundt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close