Mad og Sundhed

Er du god ved klimaet


I disse klimatider bliver vi påvirket fra rigtig mange fronter, og de fleste er efterhånden blevet klar over, at klimaet og dermed hele planten lider under de massive klimaændringer der er sket i de senere år. Vi bærer allesammen en del af ansvaret for miljøet, og hvis alle gjorde sit bedste og ændrede forbrugsvaner, kunne det faktisk batte en hel del. Selvfølgelig har regeringer også et kæmpe ansvar idet de er ansvarlige for de strukturelle rammer, ligesom virksomheder verden over også har et kæmpe ansvar. Hvis vi alle går sammen i kampen for et bedre klima kan vi rykke noget. Men det kræver en vilje og en vedholdenhed, der for nogle kan være svært, men ikke desto mindre er det en nødvendighed. Så start i din egen lille husholdning, og gennemgå sammen med resten af familien, hvad I i fællesskab kan gøre, for at planten bliver et bedre sted også for de kommende generationer.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close