Hobby og Dyr

Vinterbadningsæsonen er godt i gang


Vi vinterbader som aldrig før i dette land, og sæsonen for vinterbadning er godt i gang. Rundt omkring i landet skyder der vinterbadningsklubber op, og der med sikkerhed garanteret også en i nærheden af dit geografiske område. Det er sundt for krop og psyke at hoppe i det kolde vand, og er du først blevet bidt af dillen, så viser al statisk tydeligt, at du formentlig vil holde ved. Det bliver en sund afhængighed for dig, og du bliver en del af et fællesskab, hvor I kommer tæt på hinanden. Er du en af de typer, der er kuldeskær, så tænker du måske, at det er overhovedet ikke noget for dig, for du kan da kun hoppe i badevand, der er minimum 20 grader, så kan det alligevel godt være, at du skal tænke dig om en ekstra gang. Har du lysten til at afprøve vinterbadning, kan du jo starte med at prøve at tage lide koldere bade derhjemme, og på den måde vænne dig til det kolde gys.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close