Hobby og Dyr

Rytters Ridesport – find din nye One K ridehjelm online


Der findes et væld af lækkert udstyr og tilbehør til både rytter og hest. Noget af det absolut vigtigste er en ridehjelm. Det er den, der skal beskytte dit hoved, hvis uheldet er ude, og du falder af din hest. Der skal slet ikke ret meget til for at slag og fald kan have endog meget negative følger for dit helbred. Med en One K ridehjelm kan du gøre dit for at sikre dig bedst muligt, hvis du falder af din hest. One K er et brand, der udelukkende producerer ridehjelme af meget høj kvalitet. Når du skal ud og investere i en ny ridehjelm, er det sikkerhedsmæssige det allervigtigste. Alle One K ridehjelme er udstyret med en sikkerhedscertificering, der lever op til de højeste standarder. eller faktisk har One K hjelme hele to sikkerhedscertificeringer. De er nemlig såvel VG1 som EN1384-2017 sikkerhedsgodkendt. Når sikkerhedscertificeringerne er på plads, er det næste skridt at finde frem til en hjelm, der passer til dig. Hvis man er nybegynder, lyder det måske som en ret smal sag. Det er dog ikke altid helt så nemt, som det lyder. De fleste erfarne ryttere kender alt til for stramme eller løse hjelme. Passer en hjelm ikke 100 % til din hovedform og hovedstørrelse, kan du få hovedpine, fordi den trykker mod dit hoved, eller du kan risikere, at den hopper rundt på dit hoved, fordi den er for løs. I sidste ende kan det betyde, at du føler dig utilpas, eller du kan risikere, at den ikke yder dig den optimale beskyttelse, hvis du skulle falde af din hest. Hvis du handler din nye One K hjelm hos Rytters Ridesport, kan du vælge mellem følgende størrelser: XS 51-52,
S 53-54, M 55-56 og L 57-58. Kender du ikke dit hovedmål, er det bare om at tage et målebånd frem. På den måde sikrer du dig, at du får den helt rigtige størrelse. Bestil online her – så kan du snart glæde dig over at modtage din nye One K ridehjelm med posten.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close