Ukategoriseret

ByBiehl

Årets studenter er så småt sprunget ud, og hvad er mere passende til den unge studine end et smykke, som kan glæde nu og mange år frem. Et smykke er, udover dets smukke egenskab som en forstærkning af kroppens egen skønhed også en gave, der udgør mere end blot at være forskønnende. Et smykke er en personlig gave, som er et minde, man kan blive ved med at tage frem, tage på og mindes hvorfor og hvornår det var, at man fik smykket.

Der findes et hav af forskellige smykkedesignere, og man kan derfor være sikker på at finde noget for enhver smag, hvis man kigger forbi Perlen, som er en guldsmed, der er beliggende i Odense. ByBiehl er et af de brands, man blandt andet finder hos Perlen. ByBiehl er et dansk smykkedesignerfirma, som blandt andet laver ByBiehl halskæde, øreringe by Biehl med mere.

Det er den danske smykkedesigner Charlotte Biehl, som står bag smykkerne ByBiehl. Ideen bag smykkerne er, at det skal være lækre smykker i høj kvalitet, men som samtidig er til at betale. De smukke halskæder fra by Biehl fåes I både sølv og guld, hvortil de også kommer med forskelligt vedhæng, og de er i sandhed virkelig smukke. Man bør således ikke snyde sig selv for at kigge nærmere på den smukke halskæde, ‘Unlock Miracles’, som er en forgyldt halskæde, hvor vedhænget er en nøgle med stjerner.

Tager man et kig på de flotte armbånd, ligeledes fra ByBiehl, kan man både finde rustikke læderarmbånd med en ‘charm’ påsat på læderremmen, men man finder også de mere yndige kædearmbånd, der ligesom halskæderne, fåes som både en forsølvet og en forgyldt udgave. Begge udgaver er meget flotte og elegante.

ByBiehl er et mærke, som fortjener opmærksomhed. Det ligner ikke noget andet dansk smykkebrand, så hvis man vil skille sig ud fra mængden uden at skabe for megen opsigt, så er det ByBiehl-smykkerne, man skal tage på.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close