Hus og have

Den grønne tidsalder


Vi er gået ind i den grønne tidsalder, og den ser ud til at vare længe ud i fremtiden. Faktisk mener flere med rette, at det bliver den måde, hvorpå vi bliver nødt til at leve fremadrettet, hvis vi som mennesker også i de kommende generationer vil leve på planten jorden. I al den tid vi har levet på jorden, har vi bevæget som fremad og vækstet os til velstand og bedre vilkår, hvilket der overhovedet ikke er noget galt i. Problemet er bare, at det har været på bekostning af jordens trivsel og evne til at genopbygge sig selv, og vi ser nu tydelige konsekvenser af vores levemåde nu. Klimaet raser, arter uddør og vi er igang med rigtigt at nedbryde vores klode med vores grådige adfærd. Heldigvis er der ved at ske ændringer nu, og verdens ledere, regeringer og endda industrien, har fået øjnene op for nu, hvad befolkninger har forsøgt at råbe op om, at der skal ændres på tingene.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close