Hus og have

Forurening og pollen sætter sine spor

Regn skaber behov for vedligehold

Hvert år bringer en ny rekord for, hvor meget regn, der er faldet i Danmark. De tidligere snehvide vintre er skiftet ud med regn, regn og atter regn. Aldrig har det regnet så meget, så vidt vi ved. Det ses også på facader, tagbelægning og fliser, og det sætter nogle øgede krav til vedligehold. Når du oplever, at dine fliser har en helt anden farve end oprindeligt, så er det for længst tid til en gang fliserensning.

Har du fliser i Nordsjælland?

Gribskov Tagrens er et af de firmaer, der tilbyder fliserens i nordsjælland. Firmaet arbejder meget af tiden i hovedstadsområdet, men da det er beliggende i Nordsjælland, så tager det selvfølgelig også mange fliserens opgaver i Nordsjælland. Gribskov Tagrens og fliserens Sjælland tager den fulde opgave og rydder grundigt op efter sig. Der bliver desuden strøet ukrudtsbekæmpende puds mellem fliserne, og de renser de ruder og facader, der er blevet beskidte under fliserensningen. I det hele taget bliver der taget godt hånd om opgaven.

Hvor meget kan man selv?

Bolius har tidligere lavet en undersøgelse, der viser, at det sjældent kan betale sig at fliserense selv. Der er for mange processer, der skal tages hensyn til. Og udover den tid, det tager, så koster algefjerner, fliseimprægnering samt leje af udstyr også. Man skal faktisk kun rense sine fliser selv, hvis man syntes, det er sjovt at lære.
Gribskov Tagrens rengør ikke kun fliser. Det siger deres navn også; naturligvis. De renser også tagbelægning. Den megen regn giver grobund for mos, og mos suger vand. Udover at dette kan give vandskader, så vil en frostfuld vinter kunne skabe brud i tagbeklædningen p.g.a. det vandfulde mos på taget. Og så er der pludselig tale om en større operation. Som husejer kan man ligeså godt begrænse skade og investere i en tagrens i god tid.  En tagrens har også den fordel, at taget gør sig flottere. Sammen med en fliserens er det med til at præsentere huset flottere i en eventuel salgssituation. Det er de færreste, der søger hus, der syntes om at skulle i gang med at rense tag og fliser som det første. For ikke at tale om at udskifte taget pga. ødelagt tagbelægning. Tænk over det.

 

 

 

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close