Hus og have

Forurening og pollen sætter sine spor

Synes du at dine havefliser eller belægninssten ser brugt eller slidt ud? Så skal du vælge professionel fliserens. Du bliver overrasket over resultatet, når belægning har fået fliserens og imprægnering.

I tidernes morgen har dine fliser måske haft en anden farve? Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne og mere regn, så bliver fliser, tage og facader nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem. Fliser er pænest når de ser nye ud, det giver også et helt andet udtryk til huset og haven, end når dine fliser af ramt af algepest. Søger du fliserens Sjælland, så Vælg Gribskov Tag og Facaderens, og få din belægning til at se ny ud igen. Her udføres fliserens med professionelt udstyr, som får dine fliser pæne igen. Og her kan tilbydes Danmarks mest effektive og miljøvenlige fliserens til den bedste pris, og du får tryghed for kvalitetsarbejde og et professionelt resultat.

fliserens i nordsjælland

Har dine fliser fået en grønlig eller grålig overflade? Det er fordi mos, alger og snavs angriber dine flisers overflade og får dem til at falme og se beskidt ud. Det er et hårdt og besværligt arbejde at få dine fliser pæne, uden professionelt udstyr. Slip for besværet, Gribskov har det rigtige udstyr og viden. De har renset og vedligeholdt fliser i mere end 17 år, og har mere end 2000+ tilfredse kunder bag sig.

Fordele ved fliserens

– Professionelt fliserens
– Skånsom mod fliserne
– Fjerner algepest
– Fjerner mos og ukrudt
– Billigere end ny belægning
– Flot resultat

Og så får du 10 års garanti, når du får udført en imprægnering.
Når du får foretaget en imprægnering af dine fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Close
Close